Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Stötta Salk Open


Salk Open har som tradition att dela ut en välkomstpåse till samtliga deltagare. Vill ditt företag eller något företag du har kontakter till vara med och stödja tävlingen, t ex via ett bidrag till välkomstpåsen?

Salk Open är världens största och äldsta juniortävling i tennis. Alla stora svenska namn har spelat och vunnit tävlingen såsom exempelvis Björn Borg, Stefan Edberg, Mats Wilander, bröderna Ymer och Rebecca Petersson.

Välkomstpåsen som delas ut till alla deltagare har blivit ett mycket uppskattat inslag för deltagarna. I välkomstpåsen har det genom åren funnits t.ex. sportdryck/vitamindryck, hälsobars, tablettask, duschtvål, vattenflaska med reklamtryck, svettband med reklamtryck, handduk, T-shirt, skopåse med reklamtryck etc.  

Om det i ditt företag eller företag du känner finns produkter som kan bidra till välkomstpåsen, kontakta Stefan Fraenkel s.fraenkel@outlook.com eller 0706-52 79 09.

Genom produkterna i påsen uppnås en god exponering gentemot deltagare och föräldrar och en goodwill skapas bland mottagarna som känner att företagen som är representerade i påsen stödjer svensk ungdomstennis. Bidragsgivare omnämns på tävlingens hemsida, salkopen.se.

Det finns också möjligheter att bidra med priser till prisutdelningarna med produkter eller med andra priser som Salk införskaffar och presenterar som ditt företags pris. Dessutom kan man bli sponsor till tävlingen där det ingår en bredare exponering.

Uppdaterad: 27 OKT 2020 16:48

    

 

 

 

Postadress:
Stockholms Allmänna Lawn TK - Tennis
Gustavslundsvägen 159
16751 Bromma

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info