Hoppa till sidans innehåll

Välkomna - SALK Open i gång!

26 DEC 2014 12:34
Äntligen Annandag Jul och dags för start i SALK Open! Turneringen inleds med över 150 matcher denna tävlingens första dag och bjuder utöver detta på ett flertal nyheter jämfört med i fjol.
  • Skapad: 26 DEC 2014 12:34

Annandagen bjuder på spel i klasserna FS 16, PS16 och PS14. Spel pågår både i SEB Salkhallen och Smedslätten LTK under dagarna 26-30 december. Därefter spelas samtliga matcher i SEB Salkhallen.

Kolla noga var din match går, så att du tar dig till rätt hall. Om din match är märkt ”Sme ” i spelschemat på Tentour spelar du på Smedslätten LTK, i annat fall spelar du i SEB Salkhallen.

Om din match spelas i Smedslätten LTK så anmäler du dig där direkt. Via länken nedan finner du en karta som gör att du enkelt hittar till Smedslätten LTK.

Hitta till Smedslätten

SALK Open 2015 bjuder på ett antal spännande nyheter. Vi erbjuder singel och dubbel i samtliga klasser (10, 12, 14, 16 och 18 år). 14-årsdubbel och 10-årsdubbel spelas för första gången. 10-årsdubbeln spelas utan korridorer, vilket vi tror kommer leda till ett mer utvecklande dubbelspel. Vi kommer ha tre finaldagar där vi satsar extra på upplevelsen i hallen den 2, 4 och 6 januari. Sportway kommer att sända live från finalerna hela dagen den 2:a januari. Dessutom bevakas större delen av tävlingen från och med den 26 december med fotopublicering, intervjuer och rapportering. Material finns redan på Sportway.se och här är länken till SALK Opens egen sida: http://sportway.se/event/salk-open/48

SEB Kids Day arrangeras måndagen den 5 januari. Nytt för i år är också att vi erbjuder fria inbollningsbanor före matcherna startar varje morgon. Mer info kommer löpande på salkopen.se under tävlingen.

Varmt välkomna till årets tävling!

    

Stiftelsen Promobilia

 

Scandic

 

Logotype Gernandt & Danielsson

 

Postadress:
Stockholms Allmänna Lawn TK - Tennis
Gustavslundsvägen 159
16751 Bromma

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info