Hoppa till sidans innehåll

Livesändingar från morgondagens finaler

01 JAN 2016 16:48
Under morgondagens finaler i 14- och 16-åringarnas singel och dubbelklasser kommer sportway att sända live. Förutom mtacherna blir det även studio med Jonas Arnesen och intressanta gäster.
  • Skapad: 01 JAN 2016 16:48

Morgondagens sändningar inleds kl. 9.30 med uppsnack inför dagen. Här är övriga hålltider för livesändningarna som du hittar här.

 

Kl. 9.50 uppsnack med coacherna till spelarna i 14-årsfinalerna. 

kl. 10 inleds med singelfinalerna för 14 åringarna följt av prisutdelning. Du kan läsa en kort presentation av singelfinalisterna i en tidigare nyhet. Parallellt med matcherna pågår en studisändning på ungefär 45 inuter med bl.a. Nicklas Kulti och Karl Friberg. 

 

Ca 11.30 är det dags för 16-åringarnas singelfinaler som inleds med ett uppsnack med Pontus Larsson och Samuel Ekberg, tränare till spelarna i flicksingel-finalen. Därefter följer matchen följt av prisutdelning. Parallellt med dessa kommer bl.a. Mikael Striple, Jörgen Windahl, Percy Rosberg, Magnus "Gusten" Gustafsson och Norges DC-kapten Anders Håseth på besök till studion.

 

Ca 13.00 Spelas 14-årsdubblarna följt av prisutdelning. I studion får Jonas besök av bl.a. Susanne Celik och Mikael Ymer och Magnus Alsterback. 

 

Sista finalerna, 16-årsdubblarna startar ca 14.30.

Skribent: Henrik Stenmo

    

Stiftelsen Promobilia

 

Scandic

 

Logotype Gernandt & Danielsson

 

Postadress:
Stockholms Allmänna Lawn TK - Tennis
Gustavslundsvägen 159
16751 Bromma

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info