Hoppa till sidans innehåll

16- och 14-åringarna kämpar vidare och ITF:s huvudtävlingar påbörjade

29 DEC 2014 12:46
Måndagen blir en intensiv dag i SEB Salkhallen med fortsatt spel i såväl 14- och 16-årsklasserna samtidigt som ITF-spelarnas huvudturneringar startar.
  • Uppdaterad: 30 DEC 2014 15:39

Totalt är nästan 200 matcher schemalagda i dag på SEB Salkhallens 14 banor och de 4 banorna i Smedslätten. Det bjuds på fortsatt spel i FS 14 & 16, PS 14 & 16, samt huvudtävlingarna i ITF-klassen för flickor och pojkar. Dessutom spelas dubbel för 14- och 16-åringarna.

I kvalet till ITF-turneringarna lyckades tre svenskar kvala in till huvudturneringen. På flicksidan Jennifer Jussi och på pojksidan Kristian Prior och Gilbert Jäger. Tobias Lindberget fick en plats i huvudturneringen som lucky loser, vilket även blev biljetten in i huvudturneringen för Enni Zander på flicksidan.

Som vanligt bjuder ITF-tävlingarna på spelare från en mängd nationer. I singelturneringarna deltar spelare från drygt 20 länder där spelare som representerar Australien, Chile, Japan och USA hör till de mer långväga gästerna. Faktum är att samtliga världsdelar är representerade under årets ITF-klasser. Vi väljer att bortse från Antarktis i detta sammanhang då det sannolikt är ont om tennisbanor på den kontinenten...

    

Stiftelsen Promobilia

 

Scandic

 

Logotype Gernandt & Danielsson

 

Postadress:
Stockholms Allmänna Lawn TK - Tennis
Gustavslundsvägen 159
16751 Bromma

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info